Patricia Verbakel

Patricia Verbakel

Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia Verbakel. Ik ben 51 jaar en ik woon samen in Ommel met mijn vriend en 2 zonen.

 Waar werk ik / bij welke verenigingen ben ik actief

Ik ben werkzaam als leerplichtambtenaar bij de Gemeente Helmond. Ik ben penningmeester van Olympia Boys en voorzitter van Activiteiten Vereniging Ommel, Sinterklaas Comité Ommel en Oranje Comité Ommel. Ik ben ook lid van de ondernemingsraad bij de Gemeente Helmond.

Waarom ik kies ik voor Algemeen Belang?

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 heb ik me verkiesbaar gesteld. Ik heb gekozen voor Algemeen Belang Asten, omdat zij de belangen behartigen van alle inwoners. Bij de verkiezingen kun je mij vinden op plek 3 op de lijst.

Het verenigingsleven, de ondernemers en welzijn hebben wij hoog in het vaandel staan, waarbij oa. de lastendruk zo laag mogelijk gehouden moet worden en waarbij wij transparant werken binnen de gestelde kaders. Wij maken ons hard voor de leefbaarheid in de kerndorpen, door oa. het realiseren van woningen, wat mij na aan het hart ligt omdat ik in Ommel woon.

Mijn/Ons doel is om onze gemeente mooier, beter en toekomstbestendiger te maken, door vooral te luisteren naar jullie verhalen. Stem dus in maart 2022 Algemeen Belang Asten.

Henk van Moorsel