Gemke van Houts – Sauvé

Wie ben ik ?

Mijn naam is Gemke van Houts – Sauvé, 28 jaar en ik woon samen met mijn man en zoon in Ommel.

Bij welke vereniging(en) ben ik actief:

  • Raadslid Algemeen Belang, Asten, Heusden, Ommel
  • Muziekvereniging Jong Nederland Asten
  • C.V. de R’Ommelpotters
  • Stichting SISA

Wat vind ik belangrijk

Wat IK belangrijk vind is niet relevant. Laten we vooral verder kijken dan ons eigen belang en samen betrokken zijn bij de mensen uit onze gemeenschap. Met de standpunten die Algemeen Belang graag centraal zet en het samen werken naar een (nog) betere leefomgeving voor jong en oud is waar ik (samen met) de andere raadsleden voor wil gaan.

Waarom kies ik voor Algemeen Belang

Algemeen Belang is een lokaal sociale partij voor iedereen en daarom ook één van mijn redenen waarom ik gekozen heb voor deze partij.

Verder kan ik volledig mezelf zijn, er wordt naar elkaar geluisterd en nadrukkelijk gewerkt om de belangen van onze inwoners te behartigen.

Waar wil ik me voor inzetten?

Als eerste wil ik me graag inzetten voor het onderwijs, met als voorbeeld: “het behouden van de school” voor onze jeugd. Jeugd is daarnaast onze toekomst en mijn doel is ook om samen onze gemeenste toekomstbestendiger te maken. Verenigingen, ondernemers en het zorg en welzijn staan daarnaast ook hoog in mijn vaandel.

Heb je een vraag voor me of heb je een goed plan/idee voor onze gemeente? Laat het me dan weten!

Henk van Moorsel