Manfred Hulshof

Manfred Hulshof 

Mijn naam is Manfred Hulshof, 51 jaar, getrouwd, we hebben twee puberzonen. Geboren en getogen in Asten en, na een aantal jaren elders te hebben gewoond, alweer ruim 10 jaar met veel plezier woonachtig in Ommel. Ik ben lid van een aantal verenigingen omdat ik me graag inzet voor de leefbaarheid en gezelligheid in ons dorp. Verder ben ik al ruim 25 jaar ondernemer in Asten en heb vanuit mijn werk veel te maken met de bouwwereld. Begonnen met een winkel in Asten gericht op consumenten, daarna 19 jaar een groothandel in afbouwmaterialen gehad. 

Inmiddels houd ik me bezig met het volledige proces van ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen van PVC vloeren voor de Europese markt. In mijn werk loop ik regelmatig tegen allerlei belemmerende regelgevingen aan, onder andere met betrekking tot het bouwen van woningen en bedrijfspanden. Gemeente Asten heeft in mijn ogen een enorme potentie om economisch te groeien en daar wil ik me graag voor inzetten.

Algemeen Belang staat voor de leefbaarheid en economische groei in de Gemeente Asten. Iets wat ik persoonlijk belangrijk vind en waar ik mij ook al sinds ik in Ommel woon voor inzet. Vanuit mijn affiniteit en ervaring met de bouw- en afbouw wereld zet ik me graag in als achterban voor de commissie ruimte van het Algemeen Belang om bij te dragen aan de groei van de Gemeente Asten, zowel voor ondernemers als voor inwoners.

Kies lokaal en stem op Algemeen Belang

Henk van Moorsel